Pár rad před návštěvou fotografa

27.03.2013 08:49

 

Před samotným fotografováním si promyslete detaily ohledně vizáže a dalších drobností, které budou mít vliv na celkový výsledek fotografií. Je dobré vědět, co od fotografie očekáváte, inspirujte se např. v časopisech i na internetu ohledně tipu fotografií.

Oblečte se tak, abyste se cítili dobře. Vyvarujte se křiklavým a pestrobarevným kombinacím nebo velkým nápisům na oblečení. To jsou u fotografií rušivé elementy. Naopak velmi vhodné jsou doplňky jako: šály, šátky, šperky, sponky do vlasů, čepice a podobně. Důležité je také dobré i výraznější nalíčení, matný make-up, tak aby Vám nalíčení ladilo s oblečením, ve kterém se chcete fotit. Vezměte si s sebou několik variant oblečení a doplňků, které bude možno kombinovat.

Je také možné domluvit účast vizážistky při fotografování  a konzultace předem ohledně barevného ladění líčení a stylu. (Cena za vizáž se určuje dle náročnosti. Základní cena líčení je 400,- Kč)

Před focením aktů nemějte těsné spodní prádlo, které dělá otlaky a dlouho mizí z pokožky. Na focení se hodí například jemné krajky.

Pokud budete chtít zachytit snímky Vašich dětí, nestresujte je a vezměte jim s sebou jejich oblíbenou hračku a oblečení, tak aby se cítily co nejlépe a nejpřirozeněji. Focení je dobré pojmout formou hry.

Při venkovním focení je možné za Vámi dojet na výlet, nebo na oblíbené místo venku, kde to děti znají a cítí se dobře a uvolněně.

POKUD POTŘEBUJETE PROPAGAČNÍ FOTOGRAFIE, DOKUMENTACI PRO PARTNERY NEBO REPORTÁŽ VAŠÍ AKCE, KONTAKTUJTE MNE. 

Děkuji všem, kdo svolili se zveřejněním svých fotografií.